transferwise

Transferwise – Overfør penge billigt og let til udlandet

Skal du overføre penge til udlandet, og er usikker på hvordan du gør det billigst og bedst? Så er svaret meget simpelt Transferwise. Denne anmeldelse af TransferWise fortæller om fremgangsmåden, så nu vil jeg fortælle hvorfor du bør overføre penge til udlandet med TransferWise i stedet for banken.

Hvad er TransferWise?

Transferwise er en overførselstjeneste hvor du kan overføre penge til udlandet billigt, uden alle de ekstra skjulte gebyrer som banken tager for at lade denne type overførsler. Man bliver nemlig ofte lidt snydt af de priser man hører i banken, men der er så mange ekstra gebyrer at det ikke giver mening at bruge dem når tjenester som TransferWise findes.

TransferWise blev skabt for at tage kampen op imod de dyre gebyrer der er i bankerne, og stifterne gjorde det samme da de startede skype fordi de også ville tage kampen op imod telefonselskaberne og deres dyre priser.

Sådan overføre du penge billigt til udlandet

Når du overføre penge med TransferWise, så kan du starte med at læse denne guide til TransferWise hvor du kan se trin for trin hvor nemt det er at overføre dine penge med dem. Du skal blot skrive det beløb som du gerne vil overføre, og derefter er du i gang.

Normalt så overføre man jo med banken, men når du overføre penge til udlandet igennem banken, så tager de nogle veksle gebyrer til disse overførsler som mange af os ikke kender til. Derfor vil vi blive snydt at de priser som vi tror vi betaler for at lave overførslerne.

Fordele med TransferWise

  1. Det går hurtigt og tager ned til 3 timer at modtage pengene
  2. Det er let så alle kan finde ud af det
  3. Det er billigt og langt billigere end bankerne
  4. Det er gennemskueligt, så du ved allerede inden du overføre pengene hvor meget det koster.

Som du kan se er der massere af fordele ved at bruge TransferWise, og med en overførsel der maksimalt varer 24 timer så kan man vist godt tillade sig at sige at det er et fornuftigt alternativ.

Konklusion

Du bør absolut vælge at bruge en tjeneste som TransferWise når du overføre penge til udlandet. For hvis du vælger banken, så bliver du druknet i alle de unødvendige gebyrer som du lige så godt kan undgå.

Læs også artiklen: Den bedste vpn i Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *