Den bedste VPN i Danmark – Stor test af VPN

Den bedste VPN i Danmark – Stor test af VPN

Vil du gerne opnå mere sikkerhed på internettet, og undgå at andre stjæler dine oplysninger for at misbruge dem efterfølgende? Så skal du læse hvad en VPN er og hvordan kan hjælpe dig med at sikre komplet anonymitet på internettet og derved mere sikkerhed.


Hvad er en VPN?

VPN står for virtuel private network og er skabt for at sikre anonymitet på internettet. Når man bruger en VPN tjeneste så betyder det at man køre sin egen personlige internetforbindelse igennem den valgte VPN tjenestes servere og derved ligner det at man befinder sig et andet sted end man gør, for de hjemmesider man besøger når man er på internettet.

Det er der mange årsager til at smart, som jeg vil komme ind på her.

Fordele ved VPN

Når man bruger VPN, så vil der med følge en masse fordele, og hvis du eksempelvis bruger denne VPN som er kåret til den bedste VPN i Danmark af VPN-zone.dk så vil du opleve de fleste af dem.

Eksempelvis kan du låse op for geografisk blokerede indhold på streamingtjenester og hjemmesider. Det vil eksempelvis betyde at du kan se dansk tv i udlandet, som eksempelvis nogle at de kendte danske streaming tjenester som TV2 play, DR, Viaplay og lignende tjenester. Det kan man ikke i dag, da der er låst for dette indhold når du befinder dig. Det er blokerede baseret på din IP-adresse, men hvis du bruger VPN så kan du få det til at ligne at du befinder dig i Danmark, selvom du er på ferie i Italien. Smart ikke?

Du kan også låse op for Netflix med VPN og du kan se præcist hvordan du gør med denne guide til at se Netflix med VPN som guider dig til hvordan du kan se det amerikanske Netflix selvom du befinder dig i Danmark. Udvalget på det amerikanske Netflix er 5 gange så stort, hvilket betyder at du får langt mere for dine penge.

Sikkerhed

Når du bruger VPN så er du også mere sikker på internettet, fordi de hjemmesider du besøger i dag kan se dine oplysninger, men så snart du bruger VPN så kan de kun se den VPN tjenestes oplysninger som du bruger.

Sådan bruger du VPN

Når du skal bruge VPN så er det faktisk ret simpelt. Alt du skal gøre er at vælge en VPN tjeneste, og du kan se VPN-Zones.dk’s store test af VPN hvis du er i tvivl om hvilken der er bedst for dine behov.

Når du har valgt den VPN du gerne vil bruge, så skal du hente den software der følger med. Når dette er gjort, så kan du udvælge de servere i de lande du ønsker og så er du faktisk i fuld gang med at bruge VPN.

Det tager kun 5 minutter at sætte op, men så kan du få adgang til alle disse fordele.  

Se også vores test til hvordan du investere i lån med crowdlending.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *