chromecast-eller-apple-tv

Chromecast eller Apple tv – Hvilket er bedst at se film på?

Chromecast eller Apple tv

Er du engang imellem alene hjemme, mens kæresten er i byen, eller bare ude med vennerne? Eller er du single og er alene hjemme ofte? Hvordan ser du så dine film? Ja, mange er begyndt at bruge de forskellige streaming tjenster og uanset om du er alene hjemme eller sammen med din kæreste, så kan det være rart at kunne streame film. Men ofte så skal du bruge din fjernbetjening, eller også så er det ikke et smart tv du har, så du kan kun se film på din computer.

Vi har her testet chromecast og apple tv for at finde ud af hvilken af disse to der er bedst!

Chromecast

En chrome cast er googles streaming produkt, hvor du kan streame film og serier op på din tv skærm, ved blot at gøre brug af din chromecast. En chromecast er en lille boks, som er yderst praktisk, da den kun skal bruge USB indgangen i dit fjernsyn og strøm, for at fungere. Den fylder ingenting, så den er yderst diskret og kan passe i de fleste TV modeller, uanset om det er et gammelt eller nyt tv.

Med en chromecast kan du koble den op på din mobiltelefon, så de film du ser på telefonen kommer direkte op på fjernsynet, hvilket betyder at du kan slippe for din fjernbetjening som alligevel altid er væk. Når du bruge din telefon til at styre fjernsynet, vil du pludseligt altid have din fjernbetjning, og med en chromecast kan du både tænde og slukke dit tv med telefonen.

Apple TV

Skal du have et apple tv eller vil du gerne vide om du skal have det eller ej, så er det rart at kende forskellen på et apple tv og en chromecast. Et apple tv er apples version af en streaming enhed, hvor du præcist som med chromecast kan streame film og serier direkte fra din telefon eller computer. Det der er smart med et apple tv er at hvis du har en iphone, så fungere de 100% sammen og du kan endda dele skærmen fra din iphone op på dit tv. En apple tv pris kan variere fra de forskellige modeller, da der er utrolig stor forskel på prisen fra model til model. Men normalt så koster den samme model stort set altid eller ihvertfald tæt på det samme alle steder.

Hvilket er bedst?

Der er stor forskel på prisen på disse to produkter, så hvis du har en iphone og er glad for mirrordeling, som det hedder når du deler din skærm fra telefonen, men hvis du ikke bruger den funktion så er en chromecast den som giver dig mest værdi for pengene.

Det eneste problem der er at hvis du ikke kan huske dit apple id, så kan du ikke bruge dit apple tv, og så kan det være at du skal ændre dit apple id. Du kan se hvordan man ændre sit apple id her hvis du gerne vil have det lavet om, når du vælger at købe et apple tv.

Prisforskellen er radikal men hvis man er en dedikeret apple fan, så vælger man ofte apple tv alligevel.

Hvis du vil have mest muligt ud af dine streaming tjenester, så kan du læse vores artikel omkringhvordan du kan se hvordan man bruger VPN til at låse op for udemlandsk indhold. Læs her omkring den bedste VPN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *