Sådan taber du dig hurtigt –4 simple tips der gør det meget lettere

Sådan taber du dig hurtigt –4 simple tips der gør det meget lettere

Vil du gerne i form og smide et par ekstra kilo. Har du prøvet at tabe dig før, men syntes ikke rigtigt der skete noget? Så er du ikke alene, for det er helt normalt at det bliver svært at tabe sig, når man først har været i gang i en periode og vægten går i stå.

Men du kan gøre nogle ting, som gør at du taber dig hurtigt og får et meget lettere vægttab, og disse tips vil jeg præsentere for dig her.

1.     Lav morgen motion på tom mave

Når du gerne vil tabe dig, så skal du først og fremmest få afbrændt alt den glukose du har i kroppen, da det er den som bruges som brænstof når du bevæger dig. Men når der er meget glukose i kroppen, så vil du ikke nå at begynde at afbrænde fedt, da den primære brændstof er glukose, og først derefter begynder kroppen at tage fra fedt depoterne som brændstof.

Men hvis du laver morgen motion på tom mave, så har du næsten ingen glukose i kroppen, hvilket betyder at du stort set fra starten af begynder at tabe fedt. Og hvis du sætter intensiteten op og eksempelvis løber en tur, så vil du også have en væsentligt højere efterforbrænding, som gør du i flere timer bagefter din løbetur vil afbrænde fedt som aldrig før. Du kan finde en masse øvelser til din træning på denne oversigt over muskerne som inspiration, hvor du kan finde øvelser til hele kroppen.

2.     Skær ned på kulhydrat

Når du skal tabe dig, så er det vigtigt at du kommer i kalorieunderskud. Men hvis du vil gøre det let for dig selv, så skal du skære alt unødvendig kulhydrat fra i din kost. Her snakker vi altså om brød, pasta, havregryn og alle andre typer havregryn som vi ellers måtte proppe i kroppen.
Kulhydrat vil nemlig sætte sig som fedt hvis du ikke får det afbrændt, da kulhydrat er direkte energi/brændstof til kroppen, og hvis det bliver lavet om til glukose og sætter sig, så vil du tage fedt på. Så derfor skal du skære ned på kulhydrat.

3.     Skær op for protein og sundt fedt

Når du gerne vil skære ned på kulhydrat for at tabe dig, så skal du modsvarende skrue en smule op for både protein, men også sundt fedt. Når du skruer op for protein, så får dine muskler noget brændstof at arbejde med. Og får du for meget protein, så vil det modsat kulhydraterne ikke sætte sig som fedt, men i stedet bliver udskilt igennem nyren. Og det jo mere fedt du får, jo mere fedt afbrænder du, da din krop godt kan trænes til at bruge fedt som den primære brændstofkilde.

4.     Ingen mad efter kl. 19.00

Dette råd er meget simpelt. Du skal ikke spise mad efter kl. 19.00 da din krop ikke har brug for at blive fyldt med energi så sent på dagen. Når klokken er 19.00 så skal kroppen begynde at afbrænde alt den har fået i løbet af dagen, hvilket betyder at den gerne skal tømmes for glukose inden du går i seng.

Hvis du gerne vil have flere tips til et hurtigere vægttab, så besøg fitone.dk som har en oversigt over en kalorietabel med frugt og meget mere der forhåbentligt kan hælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *