Sådan beskytter du din iPhone 11 med et cover

Sådan beskytter du din iPhone 11 med et cover

Den ny iPhone er kommet på gaden, og har vanen tro, fået navn efter det nummer den er i rækken, hvilket betyder at navnet er iPhone 11. iPhone 11 er en af de længe ventede smartphones som apple fanatikere har ventet på længe og som også er blevet opgraderet betydeligt i forhold til de tidligere forgængere.

Beskyt telefonen med et iPhone 11 cover

Når du skal passe på din iphone så er det naturligvis en god ide at bruge et cover og derfor kan du f.eks. finde iPhone 11 cover her hvis du vil have nogle forskellige muligheder for beskyttelse til din iPhone. Der findes jo mange forskellige muligheder og det er forskelligt hvordan du vil passe på din telefon.

Sådan beskytter du din iPhone 11 med et cover

iPhone 11 gummi cover er også en mulighed

Hvis du skal bruge din telefon på en skoledag, så er det en god ide at bruge et gummi cover, så du kan lægge din telefon lydløst og så den ikke glider af bordet når du f.eks. skal rejse dig og tage dine bøger med, eller så andre ikke kommer til at skubbe til den, hvor den så glider af bordet. Generelt så passer et gummi cover virkeligt godt på telefonen da de fleste gummi covers er lavet af silikone og derved er de gode til at absorbere slag og stød som de ofte kan få hvis man bare så meget som lægger telefonen på et bord eller lignende.

Er iPhone 11 pengene værd?

Når du skal købe en ny telefon, så er det naturligvis vigtigt at du vælger en telefon som er bedre end den du har idag. Der er ingen grund til at udskifte din gamle telefon med en telefon der ikke er bedre end den du har idag.

Hvis du skal vælge iPhone 11, så vil vi her nævne nogle af de fordele der er ved udskifte en af de ældre iPhone modeller med den ny iPhone 11 med denne iPhone 11 anmeldelse hvor vi har håndplukket 2 ting.

Bedre kamera

Kameraet på iPhone 11 er blevet langt bedre end tidligere og der er endda kommet en ekstra linse som dermed giver den ny Iphone 11 3 linser i stedet for 2 fra tidligere.

Den er hurtigere

Den er også blevet langt hurtigere end tidligere og der er ingen tvivl om at den ny iPhone 11 er langt hurtigere hvis man sammenligner med andre telefoner og her kan du uden tvivl også få en telefon som skære alt ventetid væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *