Nyeste trends for unge idag

Nyeste trends for unge idag

Når man er ung, så er det vigtigt at være med på noderne, og det har aldrig været lettere end idag at blive inspireret af andre, da vi ser reklamer overalt når vi bevæger os rundt på internettet. Men der er nogle ting der er mere fremme end andre og dem komme vi ind på i denne artikel.

Sæt håret med den bedste voks

Der er ingen tvivl om at voks i håret er noget som både tidligere og ikke mindst nu, er på højeste mode. Alle unge drenge sætter deres hår med voks, og især et brand som id voks er noget som har groet sig fast i håret på langt de fleste unge mænd.

ID voks er også en af de typer voks som nærmest alle kender til, fordi de har en god kvalitet til billige penge, hvilket har gjort at de nærmest står i alle supermarkeder, frisører eller butikker hvor det kan være relevant at sælge voks. ID voks er yderst praktisk fordi det holder længe og er nemt at vaske ud af håret når man skal i bad, hvor en voks som DAX praktisk talt er umulig at vaske ud igen.

Strik din egen smarte sweater med hjertegarn

Det er blevet moderne at strikke sit eget tøj igen, hvilket kan få mange af os til at få glimt at da man fik nogle strikkede sweaters der kløede og kløede når man tog dem på. Der er ingen tvivl om at disse sweaters ikke var så behagelige. Men det er som sagt kommet på mode igen at få hjemmestrikket tøj på, og her er det et smart trick at gøre brug af hjertegarn som både er blødt og lækkert at have p. Når man skal strikke sin egen sweater, så skal man huske at vælge en god kvalitet garn, da der ikke er noget mere irriterende end at sidde i en sweater der klør alt den tid man har den på. Men hjertegarn er i en særlig blød kvalitet som ikke vil genere dig men tværtimod være behageligt at tage på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *