Hvornår får man løn, børnepenge og andre ydelser? Simpel guide

Hvornår får man løn, børnepenge og andre ydelser? Simpel guide

Kunne du godt tænke dig at se hvornår man får løn, børnepenge og andre udbetalinger som kommer på bestemte dage i løbet af måneden og året? Så er dette en simpel guide til præcist hvordan man gør det.


Løn

Når du er ansat under en arbejdsgiver, så kan der være et par forskellige muligheder når vi snakker udbetaling af løn. Det kan være at du er 14 dages lønnet, hvilket betyder at du hver 14 dag får løn. Men langt de fleste er månedslønnet, hvilket betyder at de 1 gang om måneden får deres løn.
Hvornår får du løn:

Hos langt de fleste arbejdsgivere så vil du den sidste dag i måneden modtage en lønseddel sammen med en udbetaling af din løn, så du kan se præcist hvor meget du har arbejdet og hvilket tillæg du måtte få. Derudover så kan du også se periode fra hvor din løn er fra. Hvis du vil have en oversigt over hvornår du får løn, så kan du på udbetalingsoversigt.dk se en oversigt over lønningsdag

Børnepenge

Børnepenge er også kendt som børn-unge ydelsen og er en hjælp fra det offentlige til familier med børn. Det er dyrt at få børn, så for at undgå at familierne ikke har råd til at give børnene tøj og ordentlig mad, så får man børnepenge som en støtte til at sikre at dette sker.

Hvornår får du børnepenge:

Børnepenge bliver udbetalt hvert kvartal, hvor du får x antal kroner som falder i takt med at barnet bliver ældre. Det betyder faktisk også at du indtil barnet fylder 18 år vil få børnepenge af staten som sikre at i har råd til at være til som en familie. Du kan se her en oversigt over udbetaling af børnepenge

SU

Får du SU eller skal du have det i fremtiden? Så er det en god ide at få styr på hvorfor man får SU samt hvornår man får det. Du skal huske på at det er en støtte til under uddannelsen, så man som studerende har ordnede forhold.

Hvornår får man SU:

Hver eneste måned vil du få SU pånær juli måned hvor der er ferie for studierne. Se din oversigt over SU

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *