Essentielle smartphone-apps til familiens fodboldfanatiker

Essentielle smartphone-apps til familiens fodboldfanatiker

For en fodboldfanatiker er fodboldnyheder, fodboldspil og fodbold-quizzer lige så vigtigt, som ilt er for resten af os dødelige. Vi giver her nogle tips til essentielle smartphone-apps til familiens fodboldfanatiker.

Som verdens mest populære sportsgren kommer det nok ikke bag på så mange, at fodbold-apps både findes i tusindvis, og at de ofte er utrolig populære blandt fanatiske fans, som ikke kan få nok af fodbold. Der findes apps med fodboldnyheder, live streaming af fodboldkampe, manager-apps og drible-træning. Andre apps som https://www.unibet.dk/betting tilbyder sportsbetting til de fodboldglade som for eksempel vinderen af Superligaen, Champions League eller de største europæiske ligaer. En af tidens populære fodbold-apps er Top Eleven, som er en manager-app fra Nordeus. App’en er egentlig ret klassisk med opbygning af hold fra bunden og kampe mod hold fra hele verden. Man udvælger, køber og sammensætter selv spillere til sit hold og lægger strategien for at vinde kampene. Herudover kan man selv designe sit eget træningsprogram og bygge klubbens stadion. Fodbold-app’en, som er downloadet af mere end 200 millioner fodboldglade mennesker, er højt vurderet i både Google Play og App Store og er oversat til over 30 sprog.

Fodboldnyheder og resultater

Der findes utallige apps, som har specialiseret sig i at bringe de seneste nyheder og resultater inden for fodboldverdenen. Nogle har specialiseret sig i et bestemt segment som DBU, der bringer alle nyheder vedrørende dansk fodbold. Man kan blandt andet se kampprogrammer og stillinger fra samtlige rækker og puljer i landet, finde klub- og hold-informationer samt læse nyheder fra DBU og lokalunionerne. Desuden kan klubber og dommere finde værktøjer i app’en, som de kan bruge i praksis på og uden for banen til for eksempel indberetning af resultater og gule/røde kort. Der er også apps, som simpelthen rapporterer om alt, hvad der foregår inden for fodboldverdenen. Forza Fodbold har live resultater, meningsmålinger og video-højdepunkter fra ikke mindre end 560 fodboldturneringer over hele verden. Man kan selvfølgelig brugertilpasse app’en, så de nyheder og resultater, der kommer ind, svarer til dine interesser og præferencer. App’en er udviklet af virksomheden FootballAddicts, der står bag flere fodbold-apps, så meget mere målrettet fodboldfanatikere bliver det næppe.

Fodboldspil-apps

Hvis man skal gøre en fodboldfanatiker rigtigt glad, kommer man ikke udenom de mange fodboldspil-apps, der findes på markedet. Godt nok har vi allerede været inde på en fodboldmanager-app, men der findes også utallige andre apps, som er hands on på fodbold. Football Strike er et godt bud på en højt ratet kvalitets-app, som må være drømmen for enhver fodboldfanatiker. Her kan man træne frispark og agere målmand bag formidable redninger som spiller på storhold som FC Barcelona, Liverpool FC og Borussia Dortmund i jagten på medaljer. Man kan udfordre sine venner eller tilfældige spillere og opgradere både sine spillere og sit udstyr, når man rejser jorden rundt og besøger de største stadions.

Der findes utallige andre fodbold-apps, som vi kunne snakke om i timevis. Disse er vores favoritter lige nu, men gå selv ind på din smartphones App Store og check de utallige fodbold-apps ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *