En ny måde at give penge i julegave

En ny måde at give penge i julegave

Mangler du idéer til årets julegave, så er vi flere i samme båd – eller kane, hvis man må være så fri. Det er vel jul. De fleste har nok de der familiemedlemmer, som ikke rigtigt ønsker sig noget. En ønskeseddel fra dem – hvis sådan en overhovedet kan fremskaffes – indeholder oftest kedelige poster som penge og gavekort.

Og der er da også mange kreative måder at pakke penge og gavekort ind – undertegnede har for eksempel tidligere tyet til at folde pengesedler som hjerter, eller at pakke flade gavekort ind i store papkasser. Men har du overvejet at give investering og aktier i julegave i stedet? Det er en gave, de med garanti bliver overraskede over. Derudover giver det også mulighed for, at I sammen kan sætte jer ind i aktiehandel. Måske du endda kan give aktier i gave til dem OG til dig selv?

Giv et aktieskoleophold i gave

En måde at lære om aktier på, er blandt andet på https://aktieskole.com/. Her får du gode tips og tricks til, hvordan du kommer i gang med aktiehandel og med at investere i aktier i det hele taget. Ved at læse lidt op på området undgår du de værste begynderfejl, og kan måske endda give dit helt eget lille aktiekursus i julegave til den glade modtager.

Hvis du endnu ikke er helt ferm på området, kan du også lave et hjemmelavet gavekort til en tur i aktieskolen, hvor modtageren kan få lov at sætte sig ind i, hvilke aktier de skal investere i. På den måde giver du dem både penge og en ny hobby.

At investere i aktier kan være svært at komme i gang med, så derfor kan en sådan julegave måske være et lille skub i den rigtige retning for en person, som alligevel altid ønsker sig penge i gave.

Investering og aktier er det nye sort

Flere og flere er de senere år, måske særligt under corona, begyndt at interessere sig for investering og aktier. Det er blevet mere allemandseje, end det var før, og flere tør vove sig ud i aktiernes kunst. Det kan også skyldes at der i dag er langt bedre guides til, hvordan man kommer i gang.

Derfor er i år måske også året, hvor aktier i julegave ikke er helt fremmed for de fleste. Og hvem ved – måske årets aktiejulegave kan medføre endnu større gaver under træet til næste år?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *