Den spiselige køkkenhave

Den spiselige køkkenhave

Der er bare noget fascinerende ved at spise grøntsager, som man selv har dyrket. På denne måde er det nemlig muligt at følge frugtens udvikling. Dette er helt fra frugten var en lille bitte klump, til det blev en stor og saftig grøntsag. Hvis du har din egen have, kan du få lov at opleve dette lille mirakel!

Hvad skal du bruge?

Skal du i gang med din egen køkkenhave, er det naturligvis væsentligt at finde ud af, hvad du skal bruge. For at finde ud af dette, er det først og fremmest vigtigt at vide, hvad din plan med køkkenhaven er. Skal du for eksempel plante grøntsager i højbede, er det en god idé at købe jord til højbede.

For at gøre processen mere overskuelig for dig selv, er det en god idé at lægge en plan. Med papir og pen kan du nemlig skrive præcis, hvilke planter du vil plante. Når du ved, hvor og hvad du vil plante, er det nemlig ikke specielt svært at skrive en indkøbsseddel. 

Afsted mod planteskolen eller shop online

Når du har skrevet din indkøbsseddel, er det bare om at komme i gang med at købe. Jo før du køber, jo før kan du nemlig komme i gang med at dyrke dine helt egne grøntsager. Skal du købe ind til haven, kan du enten vælge at besøge en fysisk planteskole eller handle online. 

Ved at besøge en fysisk planteskole har du den fordel, at du selv kan røre, føle og lugte. Derudover er der sandsynligvis noget personale, som du kan spørge til råds. Ved at handle online kan du dog hurtigt fremsøge oplysninger på computeren. Desuden slipper du for selv at slæbe rundt på tunge sække med jord. Som du kan høre, er der altså både fordele ved at handle online og i virkeligheden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *