De bedste rejseoplevelser hjemme fra stuen

Hvis du ikke allerede har prøvet det, så er du gået glip af noget, for der masser af grunde til tage en online rejseoplevelse. Med den nuværende situation i verden er rejser udelukket for mange mennesker da det er ikke værd at risikere dit helbred og andres sundhed. Disse online oplevelser giver dig mulighed for sikkert at opleve verden uden at forlade dit hjem.

Taj Mahal, Indien

Den her er for de forelskede der tilbringer en romantisk date-aften derhjemme. Oplev Taj Mahals magi i byen Agra gennem en videotur, mens du nyder seværdighederne bygget i den ikoniske hvide marmor. Turen starter ved de tre majestætiske indgangsporte og giver dig alt hvad du har brug for at vide om mausoleet, der er et af verdens syv vidundere – inklusiv dens ikoniske historie.

Kom krydderi på oplevelsen:

Bestil Indisk take-away på https://www.hungry.dk/indisk/

Afrikansk safari

Nu kan du komme på en afrikansk safari, takket være luksusrejse firmaet og Beund og Wildlife Broadcasting-eksperter WildEarth. De to virksomheder er gået sammen om at streame to gange dagligt, der hver varer cirka tre timer så du komme helt tæt på de vilde dyr fra din sofa. Der bliver streamet i realtid fra to berømte sydafrikanske vildtreservater, og Beyond Ngala Private Game Reserve og Djuma Private Game Reserve. Oplev seværdighederne og lydene i den afrikanske ørken mens de udfolder sig!

Kom krydderi på oplevelsen:

Sydafrika har et spændende og undervurderet køkken, prøv for eksempel at lave din egen biltong.

Sin City – en virtuel tour gennem Las Vegas

Neonlysene i Las Vegas berømte strip skinner døgnet rundt i byen der ligger midt ude i Mojave-ørkenen og der er høj musik, spektakulære shows, svimlende forlystelser, lækre retter fra hele verden og gigantiske hoteller, som du kan gå ombord i. Plus det er kun få timer fra et af verdens naturlige vidundere, Grand Canyon.

Kom krydderi på:

Hvorfor nøjes med at være tilskuer? Test dine evner i et nyt poker spil med jackpot på https://www.mariacasino.dk/poker

Yosemite National Park, USA

Tag på vandreture uden at forlade stuen. Du kan udforske den majestætiske Yosemite National Park online, og vandre gennem parkens mest fantastiske naturlige vidundere som Diving Board, Tuolumne Meadows, Swinging Bridge, Hetch Hetchy og Nevada Fall – og få interessante fakta om parkens ikoniske steder.

Nordlys i Lapland

Selvom at intet kan måle sig med oplevelsen af at se nordlyset i naturen, tilbyder det svenske firma Lights over Lapland det næstbedste – at se lysene i virtual reality! Turen starter ved det verdensberømte Icehotel, inden vi rejser nordpå til Torneträsk-søen, hvor vi ser bølgerne rulle blidt ind. Vi kører derefter sydpå til Rautas for at tilbringe et par minutter med en flok rensdyr, før de hopper på en slæde og bevæger os gennem den arktiske ørken. Endelig går vi tilbage til Abisko og besøger den samiske hytte ved STF. Efter en lang dag med udforskning får vi endelig se, hvad vi alle ventede på: nordlyset der danser på himlen over Abisko National Park.

Kom krydderi på oplevelsen:

Glem alt om Ikea – det er både nemt og svine lækkert at lave sine egne svenske frikadeller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *