https://images.unsplash.com/photo-1454916286212-0ea211dc68d6?ixlib=rb-1.2.1&ixid=eyJhcHBfaWQiOjEyMDd9&auto=format&fit=crop&w=1050&q=80

CO2 neutral opvarmning med ÖkoFEN træpillefyr

Her i Danmark kan vi ikke undgå at skulle varme vores boliger op, når det bliver koldere. Det kolde vejr udenfor påvirker vores indendørs temperatur, og vi begynder derfor at tænde op i fyre, radiatorer eller varmepumperne, når vi bevæger os ind i efteråret. Men det er heller ikke nogen hemmelighed, at nogle af disse løsninger hverken er sunde for miljøet eller for din økonomi. Hvis du gerne vil varme hjemmet op på en mere ren måde, er det altså på tide at skifte til et træpillefyr.

Mindre klimaaftryk

Vi er blevet mere og mere opmærksomme på, hvordan vores dagligdag påvirker klimaet. Mange er begyndt at spise mindre kød, tage cyklen noget oftere eller skifte over til en elektrisk bil. Der er mange steder at tage fat, og et af de steder, hvor du kan gøre en god forskel er ved at skifte til et træpillefyr som ÖkoFEN. Læs mere her for at blive klogere på, hvordan sådan et fyr kan skabe fordele for dig og opvarmningen af dit hjem.

Et træpillefyr er et klimavenligt valg, da afbrændingen af træpillerne er en CO2 neutral proces. Det er et langt bedre valg end at fyre med olie eller gas, og selv el og varmepumper kan være en del værre for miljøet. Når du laver skiftet til træpillefyret, er du med det samme godt i gang med at arbejde mod en grønnere fremtid. Det er altså muligt at holde hjemmet varmt og samvittigheden ren på samme tid.

Lavere varmeregninger

Selv hvis miljøet er dit største fokus, vil du nok stadig ikke have noget imod at spare penge. Og det kan et træpillefyr faktisk også hjælpe dig med. Du kan faktisk komme helt op på mellem 50% og 70% i besparelser, og det vil uden tvivl være en stor fordel for budgettet.

Hvis du er træt at høje varmeregninger og på samme tid gerne vil bevæge dig over mod n grønnere livsstil, er et træpillefyr altså et helt oplagt valg til dig og dit hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *