Børneværelse indretning - Opbevaring af tøj til børn

Børneværelse indretning – Opbevaring af tøj til børn

Skal du indrette et børneværlse, så kan du godt forvente at du skal i gang med at planlægge hvordan du skal opbevare tøjet til dine børn. Der er ingen tvivl om at du kommer til at skulle udnytte alle de muligheder du har for plads i rummet, fordi med en blanding af legetøj, skrivredskaber og tøj, så kan det blive en stor mundfuld at skulle finde plads til det hele, uden at få det til at ligne rod. Derfor har har vi lavet et par tips til hvordan du får mest muligt ud af pladsen i børneværelset.

Opbevaring af tøj til børn

Noget af det første du skal finde ud af, som naturligvis også er det vigtigste er tøj opbevaring til børn fordi det trods alt er vigtigere at finde plads til tøjet, hvor det er nemt at tilgå, end det er at finde en bamse. Derfor skal du som noget af det første sørge for at få plads i skabe, gerne hvor der er hylder, så du kan lægge tøjet ét sted i stedet for at det ligger fordelt på flere områder i værelset. Du kan med fordel tage i Ikea, jysk eller lignende butikker, hvor du kan finde et skab som er oplagt til et børneværelse. Her kan du ofte nøjes med et enkelt skab for at kunne have plads til børnetøjet, afhængig af størrelse på skabet.

Tips til børneindretning

Vi har samlet et par lette tips til når du skal indrette dit børneværelse, så du kan gøre det på den bedst mulige måde.

Sæt tingene fast i vægen

Sørg for guds skyld om at få sat tingene fast til vægen, så reoler eller skabe ikke kan vælte ens børnene leget bedst. Der er som standard næsten altid skruer som du kan benytte til at sætte tingene fast til vægen så udnyt dette.

Der har tidligere været uheld grundet at reoler ikke har været sat fast til vægen, hvor børn er kommet til skade og dette ville være forfærdenligt hvis det skete for dit barn.

Placer legetøj i børnehøjde

Når du skal have placeret legetøjet, så sørg for at gøre det i børnehøjde. Alt som barnet selv skal kunne tage frem og lege med, skal placeres så barnet ikke skal spørge dig efter det. Så kan barnet meget lettere få en god leg i gang med sig selv eller en legekammerart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *