Beskyt dig selv mod kontorskader

Beskyt dig selv mod kontorskader

Beskyt dig selv mod kontorskader

Har du en fuldtidsstilling, kan du lige prøve at sætte tingene i perspektiv og tænke over hvor mange timer om ugen du faktisk bruger på at sidde i din kontorstol. Derfor er det vigtigt at du sidder korrekt og at din stol opnår en vis form for ergonomi.

Det er ’desværre’ en stigende tindens man oplever ude på arbejdsmarkedet, hvor flere og flere medarbejdere melder sig syge, får diskusprolapser og problemer med iskiasnerven, som giver forstyr i benene og stærke smerter i lænden.

Hvad skal man gøre for at beskytte sig selv?

Sidder man dårligt til dagligt, er det vigtigt at du tager kontakt til din tillidsmand og/eller chef. Her bliver man nød til at finde en løsning, som enten er i form af nyt bord, stol eller måske computermus. At miste en medarbejder i flere uger kan på ingen måde betale sig, kontra at investere i en ergonomisk stol fra Primabolig.dk.

At leve med rygsmerter til dagligt er en ulidelig tilstand at være i. Det er en smerte som påvirker dit privatliv såvel som dit erhvervsliv, du kan ikke spille fodbold, løbe eller træne. I svære tilfælde at smerter i lænden kan man have så svære smerter at søvn kan gå hen at blive et problem.

Hvad er vigtigt at prioritere?

  • Hæve sænkebord
  • Ergonomisk tastatur med integreret mus eller en ergonomisk mus ved siden af
  • Ergonomisk stol med funktioner således at den kan justeres ordentligt til din ryg.

Men hvad kan en ergonomisk stol gøre for en?

Det kan give dig mere frie luftveje, som giver dig mere ilt til hjernen, ergo kan du opnå bedre koncentration. Du får støtte i lænden, til nakke og armene hvis du køber en stol med armlæn og så videre. 

Så husk at være ærlig over for din arbedsgiver og fortæl dem situationen ved din kontorplads. Det sparer dig svig og smerte og penge og stress for din arbejdsgiver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *